Andra om Carin

”Carin har utfört flera uppdrag för kommunens räkning och levererar alltid med bästa resultat. Hon arbetar snabbt och effektivt. Jag är imponerad över hur väl hon tar sig an och bearbetar även stora och komplexa texter, som exempelvis en kommunal översiktsplan.”

Thomas Johansson, samhällsbyggnadschef Mariestads kommun

”Carin är professionell, flexibel och lätt att samarbeta med. Hon tar sig an nya uppdrag med stor drivkraft, hon är lyhörd för våra önskemål men har också egna idéer och tankar kring hur texten kan anpassas efter målgrupp och syfte. Det märks att hon brinner för skrivandet, men också för mötet med andra människor och att berätta deras historia. Vi är mycket nöjda med samarbetet med Carin.”

Anna Hartung, fd kommunikationschef Skövde kommun

”Underbart med rätt samarbetspartners! Carin är mycket duktig och skriver träffsäkra texter, mycket väl anpassade för målgruppen. Det är enkelt att samarbeta med Carin och en förmån att hon ingår i vårt nätverk!”

Stefan Granqvist, vd/formgivare Stegra Reklam & Produktionsbyrå AB

”Efter önskemål om en skrivarworkshop för ekonomer satte Carin ihop en halvdag med tema 'Språket mellan siffrorna'. Carin var lyhörd inför våra behov, blandade teori med praktiska övningar och bjöd på sig själv. Ryktet spred sig om dagen och de som inte hade kunnat vara med efterfrågade samma kurs, så nu har vi bestämt oss för att köra en omgång till!”

Lisa Pettersson, verksamhetscontroller/projektledare Skövde kommun

Scroll page up